2009. október 29., csütörtök

Falvédő

Már két napja nem írtam. Nagy munkában vagyok. Falvédőt készítek egy kedves kollégám unokájának. Már a végkifejletnél tartok, szeretném már befejezni, mert az egész őszi szünet ezzel telt eddig. Pedig sok mást is szerettem volna készíteni. Már csak a dístítés hiányzik. Ha sikerül, rakok felképet a kész műről.

2009. október 27., kedd

Most találtam ezt a felhívást:

Karácsony angyalok - ugye Te is szeretsz meglepetést kapni?
2009 október 25, 05:16 du.

A téli ünnepek közeledtével elszaporodnak az ajándékozós játékok, s most én is útjára indítok egyet.
As Christmas is coming, lot of blogger starts new games according to the Chistmas events.

Te vállalod, hogy elkészítesz két ajándékot, megosztod a játékot az ismerőseiddel? Cserébe Karácsony előtt kétszer csenget hozzád is a postás meglepetés-ajándékokkal.
Do you able to create two gifts to someone else and show this game in your blog? When the answer is ‘yes’, you are going to get two surprise just before this Christmas.

Mi a teendőd? - What you have to do?
- Írj egy kommentet ehhez a bejegyzéshez.

- Küld el nekem az eszter@keszterkezimunka.hu e-mail címre (lehetőleg karácsonyi angyalkák tárggyal) a neveddel, címeddel, blogod linkjével. Ha nincs blogod, vagy képtárad, néhány mondatban írd le, miket készítesz, milyen stílusú dolgokat kedvelsz)

 Tedd ki a fenti képet és ezt a felhívást a blogodban, képtáradban.

- A neked sorsolt két Angyalkának készíts karácsonyra saját kezűleg valami apróságot (keresztszemest, foltos dolgot, szalaghímzést, kötést, horgolást… ). December 18-ig add is postára a meglepetést. Csomagolhatsz mellé egy tábla csokit, de az elkészített munka a lényeg! Várd a postást, milyen meglepetéssel érkezik hozzád.

- Lehetőség szerint a meglepetésről készített fotót küld el nekem, amit ebben a blogban ki fogok tenni. Természetesen saját blogodban is írhatsz erről.

- Jelentkezési határidő november 10-e kedd. A két angyalkád nevét és címét november 15-ig megküldöm e-mailben.

- Write a comment for this post.

- Send your name, address and blog site address to the eszter@eszterkezimunka.hu mailbox.

- Post this game and the picture in your blog.

- Send two gifts to your Angels and wait for your surprises. The surprise can be cross stitching, quilt, knitted small thing.) The last posting date is December 18th. Wait for the postmen for your gifts.

- Send a photo about the gifts, you sent. I will post them in a separated post here in my blog. Of course you can write about this on your blog, as well.

- Deadline for being part of this game is 10th of November. I wil send you Your angels’ name on 15th os November
Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél meglepetést kapni és küldeni is.

Nagyon jó érzés, amikor ismeretlen emberektől kapunk ajándékokat.

Én már több ilyen játékban is részt vettem, és soha nem csalódtam még. Ezért is indítom el ezt most.

Eddig csak olyan játékokat láttam, ahol a résztvevők mindegyike rendelkezett bloggal, vagy képtárral. Ez most itt nem fontos.

Ha nincs internetes megjelenésed, nem akadály, de ez esetben kérlek, amikor a játékra jelentkezésedként elküldöd az adataidat, írj pár sort magadról, hogy megkönnyítsd az angyalkád munkáját!

Nosza! Indulhat a játék!

Let’s play!

A képet, mint kezdő blogolónak, nem sikerült feltennem, de az eszterkezimunka.hu oldalon meg tudod nézni.
Üdvözlök mindenkit az oldalamon. Remélem, sok látogatóm lesz! Majd igyekszem minél több munkámat befejezni és felrakni az oldalra, hogy ne csak én csodáljam a mások blogját és alkotását, hanem az enyémet is csodálják.