2009. november 29., vasárnap

Újabb névnapi

Hú, nagyon régen írtam. Nem tudom, mások hogy csinálják, hogy szinte minden nap van valami új munkájuk. Én a falvédős projektem óta rá sem bírtam nézni a varrógépre. Igaz, hogy közben csináltam ezt-azt, de a fotózással sem vagyok valami jóban. A legnagyobb baj azonban az, hogy elakadok egy-egy műveletnél, félreteszem a munkát, és akkor persze, hogy nem halad. Elárulom, hogy van a fiókomban 4, azaz négy angyal, amiknek a haja hiányzik. Aztán van 22, azaz huszonkettő db ötszögem varrva, kitömve, amiből csillag akarna lenni. Még karácsony előtt!  Van négy befejezett, és két félkész tolltartó. Kellene még gyártanom néhány angyalt, 30-40 képeslapot, legalább két karkötőt, esetleg medált és fülbevalót is hozzá, legalább három pingvint, és vagy nyolc szívet. Szóval lenne mit csinálnom. És akkor még ott van egy tavaly elkezdett falikép, saját részre. Hogy mindebből mi fog elkészülni?
De lássuk a névnapi meglepit! Nem véletlen a matrjoska forma.





A kettő ugyanaz, csak a hátteret változtattam. Most látom, hogy már a dátum is elállítódott a gépen, olyan régen használtam. Na, majd visszaügyeskedem valahogy.

Más.
Jelentkeztem Ninánál egy játékra.http://xszemkozt.blogspot.com/2009/10/christmas-giveaway-from-me-to-one.html


2009. november 18., szerda

Névnapra

Rég jártam erre. Eddig is alkottam, csak nincs befejezve még, mert sorozatgyártásban készülnek a dolgok. Amit most mutatok, azt egy nagyon kedves kolléganőmnek készítettem névnapjára. Remélem, örülni fog neki, és tetszik is majd. Az irodájába szántam, aminek a berendezése és a kiegészítők piros és fehér színűek, a növények pedig adják hozzá a zöld színt. Í gy érthető, miért ez a színösszeállítás a képen.





Vagy mégsem?
A széle ugyanolyan bordós árnyalatú, mint a virágok. Nem akartam pirosra, nehogy nemzeti színű legyen az egész.

2009. november 5., csütörtök

Neszesszer

Ez a neszesszer az este készült.









Van egy kis időm, megyek alkotni.

2009. november 3., kedd

Elkészültek a képek. Nem a legjobbak, mert már megint siettem, ezért kevés volt a fény, de ezt már csak utólag vettem észre.


Egy falvédő. Kérés volt, hogy ló legyen rajta és zsebek, és ha lehet, natur, narancs és zöldes árnyalatokban "pompázzon". A méret 160x80 cm. Így sikerült. 




Egy szitakötős táska.



Az eltévedt falvédő.




Tolltartók.



Virágos táska.


Hát ezt a feltöltést még gyakorolni kell!

2009. november 2., hétfő

Feledékeny vagyok!

Készen lettem. Úgy megörültem, hogy mindjárt el is vittem a tulajdonosnak, csak éppen elfelejtettem lefényképezni. De holnap pótolom. Még egy kis türelmet.