2010. július 31., szombat

Minike

Egy 14 cm-es babácska, egy szülinapos kislánynak. Amilyen kicsi, olyan sok munka volt vele. Vagy csak én vagyok ilyen lassú?



Egy táska is elkészült. Jó nagy, strandra járós. Belül kukacoltam, zsebes, mágneszárral záródik. Nem volt kedvem zippzárt varrogatni.

2010. július 17., szombat

Csiga és ...

táska. Na, nem egyszerre készültek el, de mindketten vártak a befejezésre. Konkrétan a csiga a szemeire, amit végre megkapott szegény. Azt hiszem, ez lehetne a logóm, ahogy készülnek a dolgaim. /Azért nem mindenben vagyok ám ilyen lassú!/





A táska még hiányos, mivel két gomb nincs felvarrva az oldalára. Olyat szerettem volna, mint az elején van, csak kisebb méretben, de nem kaptam. Úgyhogy másfajtát fogok rávarrni.



Most így a képre nézve látom, hogy jobb lett volna, ha valamit teszek a zsebeibe, és úgy fényképezem. Na, majd legközelebb. Mindig tanul az ember!

Egy játékra is felhívom a figyelmeteket. Lidércke oldalán találjátok a részleteket.





2010. július 11., vasárnap

Kenyeret sütöttem.

    Tudom, hogy ez egy varrós blog, de ez a kenyér olyan szép és jó lett, hogy megmutatom. Életem második kenyere, kovásszal készítettem. Remélem, a többi is ilyen jól fog sikerülni!

2010. július 3., szombat

"Kicsit" késve,...

de elküldtem Mammkának a nyeremény ajándékát. Remélem, ő is fel fog róla tenni egy fotót, ami jobb lesz, mint az enyém. Hiába, ez is az utolsó pillanatban készült.


Természetesen a neszi nem üres, tartalmazott némi meglepetést.

Még valami!
Játékot találtam Kalexnél.